TJ Sokol SG Plzeň - Petřín

Mistrovství ČR dorostu v hale 2016 PDF Tisk
Úterý, 23 Únor 2016 21:41

O víkendu 20. – 21. 2. 2016 se v Praze v hale Otakara Jandery uskutečnilo Mistrovství České Republiky dorostu a juniorů jednotlivců.
Náš klub se účastnil v hojném počtu celkem 13 atletů. Jsme moc rádi, že kvalita dorostenců je na tak pěkné úrovni!

O to větší radost nám výprava udělala, že nezůstala bez medailí.
Nejúspěšnější byla dorostenka Sára Čelišová, která získala krásné stříbro na 60 m s časem 7,78 a osobním rekordem. Velice gratulujeme!
Rovněž druhé místo vybojovala štafeta dorostenek na 4x200m ve složení: Sára Čelišová – Klára Lokajíčková – Lenka Kuberková – Linda Suchá, která s časem 1:44,92 porazila v rozběhu velké pražské kluby USK a Jeseniovu. Holky běžely bezchybně a podaly skvělý výkon!
Velice úspěšným byl dorostenec Martin Šilhavý, který na 800m skončil na 4. místě s časem 2:00,80 a medaile mu utekla jen velice těsně v závěrečném finiši. Ale byl to nádherný závod a věříme, že Martinovi se ještě spousta medailí na velkých závodech podaří!
Ve stejném finálovém rozběhu byl i Jakub Karlach, který je prvním rokem dorostenec a z rozběhu postoupil se svým osobním rekordem 2:02,55.
Do finále se třetí v rozběhu nepodařilo postoupit juniorce Lucii Hřebíkové. Nicméně běžci měli velice silné zastoupení a všichni svěřenci trenéra Petra Konopa skvěle závodili a fandili.
Výborné finálové 6. umístění obsadil dorostenec Jakub Štverák ve trojskoku s osobním rekordem 12,76. Jen tak dál Kubo!
Na 7. místě skončil junior Tomáš Krůta v tyči těsně pod hranicí čtyř metrů 3,95. Ale myslím, že také osobák. Gratulujeme!
Dále se zúčastnil Matyáš Fikrle, který běžel 200m za 23,53 a štafetu ve složení: Daniel Zbuzek - Jakub Karlach - Lukáš Lauber - Matyáš Fikrle 1:37,83
V kouli se umístil na 12. pozici s výkonem Dominik Sládek.
Všichni naši závodníci se snažili podat, co nejlepší výkony a překonat potíže, za což jim děkujeme a přejeme hodně úspěchů i v letní sezoně!
Za TJ Sokol SG Plzeň – Petřín      Karolína Prokopová

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY

FOTOGALERIE

 

Vyhledávání

Navštivte fotogalerii

Banner

Náš sponzor

Banner
Banner