TJ Sokol SG Plzeň - Petřín

Halové MČR - Gigant 2021 PDF Tisk Email
  
Pondělí, 08 Březen 2021 00:00

Dvě stříbrné, dvě bronzové medaile a spousta nejlepších osobních výkonů = tak by se dalo pro petřínské shrnout uplynulé Halové Mistrovství juniorů a dorostu v Ostravě.


Na nejkratším 60m sprintu se představily naše dvě juniorky Klára Sobotková a Eliška Vébrová. Obě v rozběhu zaběhly svůj nejlepší výkon Této sezony a ve finále Klára zabojovala a získala bronz časem 7,79s.

Půlkařka - juniorka Nikola Vimmerová zaběhla skvělé časy na trati dlouhé 800m = v rozběhu si posunula svůj osobní rekord a velkým Q si zajistila postup do finále. V něm skončila 5. v nově překonaném osobním rekordu 2:18,63 min. Za dorostenky se na půlce představila i Nela Procházková, která v rozběhu zaběhla svůj nejlepší výkon sezony.

Na 200m trati se představila Klára Sobotková, která do finále postoupila s malým q na čas, ale bohužel Tento sprint nakonec nedokončila.

Mezi technickými disciplínami se za náš oddíl představila pouze výškařka Anna Šobrová, která zabojovala a na 3. pokus překonala laťku ve výšce 1,68m což je pro Aničku i nový osobní rekord. Za Tento skvělý výkon brala v dorostenecké kategorii stříbrnou medaili.

Největší úspěchy jsme mohli vidět na čtvrtce = na nejdelším sprintu dlouhém 400m se představily rovnou čtyři petřínské běžkyně. Veronika Sládková, která se představila jako náhradnice v závodu, v rozběhu běžela v čase nového osobního rekordu.  Anna Rychlíková si v rozběhu zapsala taky nový osobní rekord a po postupu s malým q na čas ve finále skončila šestá. Anežka Voříšková se se svým nejlepším výkonem sezony probojovala velkým Q do finále, kde v čase nového osobního rekordu 56,57s skončila bronzová. Nejlépe si mezi našimi sprinterkami vedla Lucie Zavadilová, která si osobní maximum vylepšila jak v rozběhu, ze kterého postoupila s velkým Q, tak ve finále, kde si za 55,99s doběhla pro stříbrnou medaili.

Jsme moc rádi za parádní výsledky, kterými se blýskly naše juniorky a dorostenky - gratulace patří nejen jim, ale i všem trenérům v čele s Petrem Konopem a Mgr. Karolínou Prokopovou!


kompletní výsledky Gigantu: https://online.atletika.cz/vysledky/46819/0/2

Aktualizováno ( Středa, 10 Březen 2021 11:39 )
 

Vyhledávání

Navštivte fotogalerii

Banner

Náš sponzor

Banner
Banner