TJ Sokol SG Plzeň - Petřín

Finále OMD ml. žactva 2023 a další závody družstev PDF Tisk Email
  
Pondělí, 18 Září 2023 00:00

Zlato a bronz pro mladší žactvo!

Skvělý výkon se povedl atletům a atletkám v mladším žactvu minulou neděli 10. 9. 2023, když se ve Finále Oblastního Mistrovství družstev ml. žactva na městském atletickém stadionu v Plzni mladší žáci umístili na úžasném 3. místě a petřínské družstvo mladších žákyň se svou bojovností vyšplhalo až na příčku nejvyšší a braly zlaté medaile. Narušily tak šňůru vítězství AK Škody Plzeň trvající dlouhých osm let. Zvítězily ziskem 187b, čímž své soupeřky na druhé příčce překonaly o celých 16,5b. Do Finálového boje se nejlépe bodově zapsaly atletky: Eliška Hovorková, Valentýna Zikmundová a Dita Chocholatá. Petřínští mladí atleti brali i v malém počtu účastníků třetí místo ziskem 83b. Nejvyšší bodový přínos svému družstvu zajistili: Petr Tomášek, David Mareš a Ondřej Novák.

Oběma družstvům a trenérům v čele s Bc. Janem Vosejpkou blahopřejeme ke skvělému výkonu!

Výsledky Finále: https://online.atletika.cz/vysledky/68036/0/2

 

Svou soutěž o den dříve ukončila také družstva juniorů a juniorek na Mistrovství Čech juniorů sk.A, které se konalo v Praze na stadionu Eden. Obě juniorská družstva se po konci soutěže umístila na příčce s číslem 7. Celkovému součtu získaných 47b nejvíce přispěli závodníci: Matyáš Neumayer, Tomáš Kraus a Jan Kinkor. Do 33b zisku pak mezi juniorkami nejvíce přispěly: Kristýna Čechová, Nikola Azari a Tereza Mikulíková.

Děkujeme oběma družstvům a jejich trenérům pod vedením Mgr. Jana Krause a Mgr. Karolíny Kupecké za reprezentaci na Mistrovské akci družstev.

výsledky MČ juniorů: https://online.atletika.cz/vysledky/65812/0/2

 

Ze druhého místa v krajské soutěži se také na Mistrovství Čech družstev staršího žactva sk.A probojovaly také petřínské starší žákyně, které se o co největší bodový přínos ze soutěže pokusily 9. 9. 2023 na stadionu v Chebu. Žákyně se i v menším počtu snažily svědomitě a na 11. místě skončily se součtem 32b. O nejvyšší bodový přínos se na MČ postaraly: Kateřina Nováková, Zuzana Šmákalová a Lucie Churavá.

Děkujeme i družstvu starších žákyň v čele s Bc. Alešem Sutnarem za reprezentaci na Mistrovském závodu družstev.

výsledky z MČ žactva: https://online.atletika.cz/vysledky/68730/0/2


 

Vyhledávání

Navštivte fotogalerii

Banner

Náš sponzor

Banner
Banner